top of page
Lynkurs i etablering
Lynkurs i etablering

ons. 15. nov.

|

Powerhouse Kjørbo, Sandvika

Lynkurs i etablering

Har du en idé og drømmer om å starte din egen virksomhet? Bli med på en kort versjon av vårt grunnkurs i etablering, spesielt designet for nye gründere som skal starte for seg selv.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer

TID OG STED

15. nov. 2023, 15:30 – 17:00

Powerhouse Kjørbo, Sandvika, Kjørboveien, Sandvika, Norge

INFO

Grunnkurset i etablering gir deg de nødvendige grunnleggende ferdighetene og kunnskapen du trenger for å komme i gang med å realisere din forretningsidé.

Vi vil dekke viktige emner som er essensielle for en vellykket etablering av en bedrift, inkludert personlig avklaring av dine mål og visjoner (de vanskelige spørsmålene), utforming av en solid forretningsplan med vekt på viktige elementer, valg av passende selskapsform som passer for dine behov, og informasjon om formelle krav, rettigheter og plikter, inkludert selskapsregistrering.

Kurset vil gi deg praktiske eksempler og nyttige henvisninger til viktige nettsteder og ressurser som kan hjelpe deg med å utforske og utdype ulike temaer i etableringsprosessen.

Enten du allerede har en konkret forretningsidé eller bare ønsker å utforske mulighetene, er grunnkurset i etablering en fantastisk mulighet til å lære og bygge nettverk med likesinnede gründere i Asker og Bærum-området.

Kurset holdes av Aksel Aanensen, Bærum Næringsråd i samarbeid med Startup Asker og Bærum. Dette kurset er en del av Gründeruka, og er derfor en kortere versjon av kurset.

DEL DETTE ARRANGEMENTET

bottom of page